В YouTube з’явиться 30-секундна реклама, яку неможливо буде пропустити: що відомо

Реклама – найнеприємніше частина перегляду будь-якого контенту. Однак, якщо раніше під час споглядання відео на YouTube її можна було пропустити, то тепер її перегляд стане обов'язковим. Як заявили на заході YouTube Brandcast, відеохостинг додасть 30-секундні ролики з рекламою до найбільш популярного контенту. Варто зазначити, що зміни не торкнуться тих користувачів, які мають Premium-підписку.
Що відомо про заплановані зміни
Тепер глядачі будуть переглядати одну довгу 30-секундну рекламу, замість двох 15-секундних, як це було раніше. Однак короткі вставки теж залишаться у відео.
Рекламодавці зможуть замовити довгі ролики через YouTube Select — платформу для реклами, яка орієнтована на 5% найпопулярнішого контенту на відеохостингу.
Варто зазначити, що більша частина такої реклами (70%) буде з'являтися у відео, які відтворюються на телевізорі.
Які ще зміни запланували в YouTube
Також у YouTube оголосили, що незабаром почнеться тестування рекламних банерів, які будуть з'являтись, коли користувач ставитиме відео на паузу. Ця інновація буде стосуватись переважно відтворення контенту на телевізорі. Така реклама виглядатиме як рамка навколо відео, однак її можна буде скасувати.
Варто зазначити, що поки в компанії не повідомили, коли саме будуть внесені відповідні зміни. Крім того, 30-секундна реклама використовувалась сервісом декілька років тому, однак її скасували та замінили на два ролики по 15 секунд.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment